P.Jentschura ontzuringsproducten 

Hedendaagse voedings- en eetgewoonten evenals stress en een ongezonde levensstijl verstoren het zuur-base-evenwicht van het lichaam. Steeds vaker zien wij verzuring van het lichaam, en teveel zuren kan het lichaam belasten en kosten veel energie. Op deze manier wordt de basis gelegd voor vele ziekten, de zogenaamde welvaartsziekten oftewel civilisatose.

Verzuring kan klachten veroorzaken op jonge leeftijd, denk daarbij aan haaruitval, acne, zweetvoeten, maag- en darmaandoeningen. Echter op latere leeftijd kunnen ernstige aandoeningen optreden zoals reuma, jicht, nieraandoeningen, beroerte, huidaandoeningen, een hartinfarct. 

Weinig mensen leggen een relatie tussen deze ziekten en een verstoring van het zuur-base-evenwicht, omdat ze de samenhang niet kennen. Gezondheid gaat dan ook altijd samen met een evenwichtig dieet tussen zuren en basen.

P. Jentschura heeft een drie stappenplan ontwikkeld naar gezondheid en schoonheid:

1.Reiniging (7x7 kruidenthee) - te verkrijgen bij de praktijk 12.75 per doos van 50 zakjes

2.Regeneratie (Wurzelkraft) - te verkrijgen bij de praktijk

3.Uitscheiding ( MeineBase Badzout) - te verkrijgen bij de praktijk 

Volg de Mijn BasenKuur om geheel te ontzuren en ontslakken. De kuur bevat basenopbouwende voeding, zuiver plantaardige vitale stoffen en basisch-minerale lichaamsverzorging met een pH-waarde van 8,5. De producten die tijdens deze kuur worden gebruikt, kunnen ook afzonderlijk worden gebruikt bij specifieke klachten. 

U kunt een uitgebreide beschrijving over de verschillende producten en hun werking vinden door het betreffende product hieronder of in het menu links te klikken

 

7x7 Kruidenthee

 

 De kracht van kruiden, een geschenk van de natuur! Ontzuren & Ontslakken d.m.v. los maken van de slakken uit de weefsels met 7x7 Kruidenthee.